Ja piekę, praktycznie nie jadam innego- jego zalety można wymieniać i wymieniać- a wszystko i tak sprowadza się do jednego- nie ma nic lepszego jak kromka jeszcze letniego chleba na którym rozpuszcza się masło- pachnie nieziemsko a jak smakuje? Polecam upiec samemu i się przekonać :))
Drukuj to!
naczytałam się kiedyś opisów jak przygotwuje się zakwas i to mnie tak skutecznie zniechęciło, że piekę tylko drożdżowy:/ brzmiało to wszystko jak instrukcja obsługi rakiety kosmicznej. napisz posta jak zrobić taki zaczyn żeby oddemonizować:)
OdpowiedzUsuńZ przyjemnością :))Napisze po ludzku, bez gramów i innych podziałek :)
OdpowiedzUsuńJasne,że piekę!
OdpowiedzUsuńI pieczywo na zakwasie to moje ulubione.
Pozdrowienia!
Piekę :))) i straszną radość mi to sprawia! Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńpięknie!
OdpowiedzUsuńPieczemy, pieczemy. Bo ten ze sklepu już nie smakuje wcale :))
OdpowiedzUsuńMiło mi poznać kolejną domową piekarkę :) Pozdrawiam cieplutko ;)