tag:blogger.com,1999:blog-4753509429924427245.post5898743937029100828..comments2023-04-05T06:56:30.215-07:00Comments on Kulinarne misz masz: Baci di ricottaMichalinahttp://www.blogger.com/profile/02296676458978704675noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4753509429924427245.post-73651301665955079632012-01-23T04:33:05.672-08:002012-01-23T04:33:05.672-08:00Nie ma żadnego "smrodu". Trzeba pilnować...Nie ma żadnego "smrodu". Trzeba pilnować temp. tłuszczu. Pozdrowienia dla anonimowego "wstawiacza opinii".Michalinahttps://www.blogger.com/profile/02296676458978704675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4753509429924427245.post-26100199563619540052012-01-23T04:02:54.789-08:002012-01-23T04:02:54.789-08:00Niezły smród pewnie przy smażeniu?Niezły smród pewnie przy smażeniu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4753509429924427245.post-36069286002677440812012-01-22T07:43:30.344-08:002012-01-22T07:43:30.344-08:00patent polega na tym- ze one nie sa w ogóle tłuste...patent polega na tym- ze one nie sa w ogóle tłuste:) ciasto rośnie podczas smażenia jak balonik! Sam proces smażenia zajmuje jednego pączka zajmuje jakieś 3 minuty- więc tak naprawde nie maja czasu nasiąknąć tłuszczem. Przepis na pączki pieczone! pojawi się wkrótce na blogu- zachęcam do zaglądania :) ps. ja też nie lubię tłustych wypieków :))Michalinahttps://www.blogger.com/profile/02296676458978704675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4753509429924427245.post-50175915622666041592012-01-21T14:28:15.946-08:002012-01-21T14:28:15.946-08:00a ja jestem chyba jedyną osobą na świecie, która n...a ja jestem chyba jedyną osobą na świecie, która nie lubi pączków. Ewentualnie takie pieczone, zwykłe są dla mnie za tłuste.<br />Myślisz, że da się jej upiec?monamihttps://www.blogger.com/profile/07631857437456018126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4753509429924427245.post-4858492634818780462012-01-21T11:37:00.367-08:002012-01-21T11:37:00.367-08:00pyszności :)pyszności :)chantelhttp://przykubkukawy.blox.pl/htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4753509429924427245.post-30336002995731852012012-01-21T05:57:39.985-08:002012-01-21T05:57:39.985-08:00Zostaw nazwę oryginalną, a w składnikach zaznacz, ...Zostaw nazwę oryginalną, a w składnikach zaznacz, że użyłaś innego sera. "Cagliata" to słowo oznaczające ścinające się mleko pod wpływem np. podpuszczki, czyli jeden z etapów powstawania sera, taka półpłynna masa serowa.italia od kuchnihttps://www.blogger.com/profile/11414241322007811827noreply@blogger.com